Skip to main content

Sport-BSO

Onze BSO locatie op het sportpark in Uitgeest is een  uniek concept  van een mix tussen reguliere BSO en Sport BSO.  Elk kind kan kiezen tussen sport activiteiten of reguliere activiteiten, hierbij houden wij zoveel mogelijk rekening met de wens van de ouders.

De kinderen (maximaal 60) worden op één locatie opgevangen en hebben per groepje van maximaal 12 kinderen een eigen stamtafel. De stamtafel is de plek waar de kinderen gedurende de dag op terug kunnen vallen en de gelegenheid biedt om vriendschappen op te bouwen in een kleiner groepje. Voor de kleinste kinderen staan deze tafels in de serre, voor de grotere kinderen staan deze in de kantine vlakbij de serre. In de serre is een rustige en speelse ruimte gecreëerd waarin de kinderen de veiligheid kunnen vinden die ze nodig hebben om zich optimaal te kunnen ontwikkelen.

Aan de hand van een thema worden reguliere en sport activiteiten gepland. Voor de reguliere BSO bestaan de geplande activiteiten meer uit creatieve dingen. Maar ook samen (bord)spelletjes doen, of bakken en koken.
Voor de Sport BSO staan de activiteiten in het teken van sport en spel. Voor de kleinere kinderen tikspelletjes, balvaardigheid, en vooral veel bewegen. Voor de oudere kinderen meer het proeven van echte sporten zoals voetbal, tennis, korfbal of softbal. Het omgaan met competitiegedrag wordt op een ontspannen manier meegenomen.

Zo is er voor ieder wat wils en hebben de kinderen een fijne en nuttige vrije tijd besteding.

U bent altijd welkom om een kijkje te nemen op de sport-BSO.
U bereikt ons via info@kdvderegenboog.nl of telefonisch op 0251-316023.

Schrijf uw kind in via ons inschrijfformulier.