Kinderopvang 0-4 jaar

De Regenboog biedt hoogwaardige en huiselijke kinderopvang op een centrale plek in Uitgeest: in de nieuwbouwwijk Waldijk aan de Benningskamplaan. Onze locatie is ruim en licht. Kinderen hebben zowel binnen als buiten zeeën van ruimte.

We werken met een verticale groepsindeling. In elke groep zitten kinderen in de leeftijdscategorie van 0-4 jaar. Van baby tot kleuter blijven de kinderen in dezelfde groep, bij dezelfde leidsters. Dit zorgt voor een hechte band tussen onze medewerkers en de kinderen onderling.

Onze opvang is inclusief luiers en (baby)voeding waaronder drinken, lunch, koekjes en vers fruit. Voor de kleintjes zijn Hero 1, 2 en 3 inbegrepen in de prijs. Alleen dieetproducten vragen we de ouders zelf mee te nemen.

Helaas hebben wij geen directe plaatsingsmogelijkheden meer voor kinderen jonger dan 1 jaar. Wilt u weten op welke termijn wij wel weer plek hebben voor de kinderen onder een jaar of heeft u andere vragen over plaatsingsmogelijkheden voor uw kind(eren)? Neem dan contact op met onze afdeling planning: planning@kdvderegenboog.nl.

Wilt u uw kind meteen inschrijven? Vul dan ons inschrijfformulier in.

U bent altijd welkom voor een rondleiding of een gesprek met onze manager. U bereikt ons via mail of telefonisch op 0251-316023.