Skip to main content

Kinderopvang 0-4 jaar

De Regenboog biedt hoogwaardige en huiselijke kinderopvang in Uitgeest: in de wijk Waldijk aan de Benningskamplaan en in de wijk de Kleis aan de Juffer. Onze locaties zijn ruim en licht. Kinderen hebben zowel binnen als buiten zeeën van ruimte.

We werken met een verticale groepsindeling. In elke groep zitten kinderen in de leeftijdscategorie van 0-4 jaar. Tot 2 jaar blijven de kinderen in dezelfde groep, bij dezelfde leidsters. Dit zorgt voor een hechte band tussen onze medewerkers en de kinderen onderling. Om de hechtingsband tussen medewerkers en kinderen te bevorderen worden kinderen minimaal twee dagen per week opgevangen. Wanneer de kinderen de 2 jarige leeftijd bereiken kijken we of ze naar een van onze peutergroepen, de Bliksem of de Tornado, kunnen.

Onze opvang is inclusief luiers en (baby)voeding waaronder drinken, lunch, vers fruit, rauwkost en soepstengel. Voor de kleintjes zijn Hero 1 en 2 inbegrepen in de prijs. Alleen dieetproducten vragen we de ouders zelf mee te nemen.

Minimale afname voor kinderen onder vier jaar is 2 dagen.

Wilt u uw kind meteen inschrijven? Vul dan ons inschrijfformulier in.

U bent altijd welkom voor een rondleiding of een gesprek met onze manager. U bereikt ons via mail of telefonisch op 0251-316023.