Skip to main content

Buitenschoolse opvang 4-12 jaar

Bij De Regenboog kunt u rekenen op goede zorg voor uw kind in een veilige, liefdevolle omgeving. Persoonlijke aandacht en plezier staan voorop, ook voor de oudere kinderen. Met verrassende activiteiten inspireren we de kinderen en helpen we ze spelenderwijs te leren en de wereld te ontdekken.

Buitenschoolse opvang bieden we op twee locaties in Uitgeest:
bij onze locatie Benningskamplaan en op het sportterrein van FC Uitgeest. We zien buitenschoolse opvang als ‘vrije tijd’ na een inspannende schooldag. De kinderen mogen zelf kiezen wat ze willen doen.
We gaan graag naar buiten met de kinderen. Op alle locaties hebben we een eigen ruimte om buiten te spelen of we gaan op pad.

De kinderen worden door onze eigen pedagogisch medewerkers bij de school opgehaald en in de Regenboogbus naar onze locatie Benningskamplaan of de (sport) BSO vervoerd.

Onze BSO is inclusief drinken, rauwkost en een cracker.

Los laten
De wat oudere kinderen kunnen wat meer vrijheid krijgen door middel van het toestemmingsformullier. Hierin worden afspraken gemaakt over waar een kind zelfstandig mag spelen. De kinderen worden zo steeds wat vrijer gelaten.