Skip to main content

BSO- vakantiepakketten 2022

Pakket 11 weken
11 weken vakantieopvang (alle vakantieweken, min de week tussen Kerst en Oud & Nieuw, dan zijn we gesloten).

Maandprijs: € 80,27 bij afname van één dag in de week.

Aantal opvanguren
Een uurtarief alleen zegt weinig. Van belang is het bedrag dat maandelijks aan u gefactureerd wordt. Daartoe is het nodig te weten hoeveel opvanguren wij in rekening brengen. Hieronder een opsomming:

Pakket 1
9,63 uur wordt per maand in rekening gebracht voor één vakantiedag opvang.

Gedurende het jaar kan een 11-weken pakket worden afgenomen. U wordt door middel van dit pakket in de gelegenheid gesteld de kosten van vakantie opvang gespreid te betalen over twaalf maanden in plaats van alleen over de maanden waarin u opvang afneemt. Start u gedurende het jaar met het afnemen van het 11-weken vakantiepakket, dan wordt het maandbedrag herrekend.

Opzegging van een 11-weken pakket kan gedurende het jaar. Hierbij dient de wettelijke opzegtermijn in acht te worden genomen.

Heeft u géén vakantiepakket en wilt u een losse dag aanvragen, dan brengen wij hiervoor € 101,64 per losse dag in rekening. Deze dag is uiteraard inclusief eten (lunch en tussendoortjes), drinken en uitjes. De dag loopt van 7.30 uur tot 18.00 uur.

Heeft u wel een vakantiepakket, dan past een extra dag mogelijk binnen ons unieke ruildagenbeleid en zal het niet tot een additionele rekening leiden.

Wilt u weten wat de brutokosten zijn voor uw specifieke situatie?
We maken graag een vrijblijvende offerte. Neemt u hiervoor contact op met de afdeling planning.