Skip to main content

De Regenboog bestaat 35 jaar!

By 25 september 2024Nieuws

Beste allemaal,

In de week waarin wij helaas werden geconfronteerd met een flinke brand op een van onze locaties, kondigen wij ook een feestweek aan. Volgende week bestaat Stichting Kinderdagverblijf De Regenboog alweer 35 jaar! Daar zijn wij trots op!

In 35 jaar is er veel veranderd en is er veel gebeurd in de kinderopvang. Wij hebben elke storm doorstaan en zijn nog steeds een lokale onderneming, waarvan de medewerkers met heel veel liefde iedere dag weer klaar staan voor haar kinderen en hun ouders. Wij zijn heel erg trots op alle leden van ons team, zowel voor als achter de schermen.

Een aantal medewerkers werkt haar hele carrière al bij ons. Onder andere Petra, Nancy en Chantal zijn hier hele mooie voorbeelden van. Deze ‘oude’ rotten in het vak stonden aan de wieg van de kinderopvang zoals die nu is. Wat zijn wij blij met deze kanjers in ons team!

Wij zijn een stichting die graag feestjes viert waarbij de kinderen centraal staan. Dat doen wij ook dit keer. Zo komt kunstenaar Ruud van Zon de kinderen een fantastische kunstworkshop aanbieden, komt theater Poppekus een speciale theatervoorstelling spelen, komt er een echte yoga docente de kinderen yogales geven en gaan de peuters en bijna peuters ter afsluiting van de week op pad met een boswachter. Omdat volgende week ook de kinderboekenweek start (lekker eigenwijs), zullen wij met elkaar naast eerder genoemde workshops lekker eigenwijze activiteiten ondernemen met de kinderen.

Wij kijken uit naar een gezellige week met elkaar!